Persoonlijk reisplan

Tijdelijke actiekorting

Persoonlijk reisplan

€ 39,00 € 29,00
Tijdelijke actiekorting

Persoonlijk reisplan

€ 39,00 € 29,00

Je wilt graag nieuwe plekken ontdekken, maar je ziet op tegen al het uitzoekwerk. Je vindt het belangrijk dat de vakantie voor al je reisgenoten geslaagd is. Hierdoor zit je avonden achter je laptop of op je telefoon te scrollen.

Wil je heerlijk ontspannen aan je reis beginnen, geen must-sees missen en ook op de hoogte zijn van de verborgen plekken?

Laat mij je helpen!

Op basis van jouw gewenste vakantieduur, samenstelling van de reisgenoten en jullie wensen maak ik een persoonlijk reisplan. Wil je op meerdere plekken verblijven of liever je activiteten vanaf 1 locatie doen. Wil je vooral stranddagen, cultuur en historie of activiteiten met kinderen. 

Dit bespreken we samen om zo het plan op jou wensen af te stemmen.

Laat je even je contactgegevens achter? Ik bel of e-mail je om je wensen af te stemmen. (let op onze e-mail komt regelmatig in de spam)

Je krijgt ook mijn telefoonnummer, zodat je ter plaatse nog even makkelijk wat kunt vragen of tips kunt ontvangen op whatsapp!

Prijs is op basis van een reis van maximaal 14 dagen. Wil je een langere plan? We stemmen samen je wensen af en de prijs.